Logo Kalea Namještaj

Vizija uspješnog rada koja živi 25 godina

Fabrika namještaja Kalea je davne 1996. godine stvarajući prvi vlastiti proizvod zakoračila u novu eru budućnosti dizajna. Malim i tihim koracima ka cilju, postali smo dijelom velike domaće industrijske proizvodnje. Jasno definisani ciljevi proizvodnje kvalitetnog dizajnerskog namještaja učinili su nas domaćim prepoznatljivim brendom.

Uspješno smo odgovorili na evoluciju trendova uređenja enterijera, koja je motiv budućnosti za kontinuiran poslovni rast i razvoj.

Opredjeljeni za ulaganje u ljudske resurse i tehnologiju, te kontinuirano unapređenje dizajna i izbor najkvalitetnijih materijala za proizvodnju je vizija koja živi 25 godina na tržištu.

Fabrika namještaja Kalea je već dvije i pol decenije opredjeljena da njeguje i nagrađuje povjerenje vjernih kupaca, koje je čini liderom u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri.

Stoga izuzetan Kalea tim stručnjaka i profesionalaca fokusiran na budućnost dizajna i vrhunski kvalitet namještaja, pomjera granice poslovanja u svrhu zadovoljstva kupca pri kompletnom opremanju enterijera.

Fabrika namještaja Kalea je ponosni poslodavac oko 300 uposlenika. Više od dvije decenije uspješnog poslovanja rezultirale su potrebom i realizacijom otvaranja sedam maloprodajnih salona namještaja u BiH. U Sarajevu, Mostaru, Vitezu, Bihaću, Jelahu, Bijeljini i Banjoj Luci saloni namještaja KALEA nude kompletno, funkcionalno i ekonomično opremanje i projektovanje enterijera.

Na domaće i regionalno tržište donosimo evoluciju trendova projektovanja i kompletnog opremanja vašeg enterijera, bilo da se radi o opremanju dnevnog boravka, kuhinje, dječije i spavaće sobe, ili možda hotela, kancelarije, apartmana ili restorana.

Kvalitetna vizija nakon 25 godina opredjeljenosti za vrhunski kvalitet, savremen i autentičan stil namještaja postala je uspješna misija poslovanja domaćeg proizvođača namještaja.

Kompletno projektovanje i opremanje enterijera prepustite stručnom KALEA timu.

Postani član

KALEA Namještaja