Logo Kalea Namještaj
0
OTVORENIH
POSLOVNICA
0
GODINA
POSTOJANJA
0
MODELA
TAPACIRANOG NAMJEŠTAJA
0
ZAPOSLENIH
RADNIKA

VIŠE OD 25 GODINA SA VAMA

1996.

O NAMA

2023.

Fabrika namještaja KALEA osnovana je 1996. godine i ponosni je poslodavac oko 300 uposlenika.
Vizija uspješnog poslovanja koja traje više od 25 godina rezultirala je otvaranjem sedam maloprodajnih salona namještaja u Bosni i Hercegovini. Vrijedni timovi maloprodajnih salona u Sarajevu, Mostaru, Vitezu, Bihaću, Banjoj Luci, Jelahu i Bijeljini nude kompletnu ponudu projektovanja i opremanja enterijera.

Fabrika namještaja KALEA kao krajnji cilj budućnosti ima očuvanje povjerenja kupaca koje uživa preko 25 godina uspješnog rada.


Motivisani željama i potrebama kupaca za savremenim namještajem po mjeri, pomjeramo standarde dizajna znatnim ulaganjima u ljudske resurse i savremenu tehnologiju.

Fabrika namještaja KALEA je odvažno fokusirana na budućnost dizajna i vrhunski kvalitet namještaja za domaće i regionalno tržište.

Potrebe kupaca diktiraju evoluciju stila i uređenja enterijera što je imperativ u industriji namještaja kroz balans posvećenosti kvaliteti, dizajnu i funkcionalnosti.

Oživljavajući princip autentičnosti posebnu pažnju posvećujemo dizajn detaljima, kvalitetu, koloritu, štofu, komforu i funkcionalnosti svakog komada namještaja po mjeri.

Oživite vašu kreativnost i inspiraciju na jednom mjestu, kompletno projektovanje i opremanje doma prepustite KALEA timu.

Stručni KALEA tim će sve vaše ideje i želje opremanja dnevnog boravka, kuhinje, dječije i spavaće sobe, ili možda hotela, kancelarije, apartmana ili restorana pretvoriti u savremeno idejno rješenje za opremanje enterijera.

Vrhunski kvalitet, upečatljiv kolorit, savremen dizajn i autentičan stil garantuju magiju privlačnosti namještaja KALEA i vašeg enterijera.

Nesumnjivo prateći savremene trendove fabrika namještaja KALEA nudi platformu zajedničke kreativnosti i stvaranja u vašem domu.
Spojem dizajnerske stručnosti i vaših ličnih kreacija nastaju umjetnička djela u obliku modernog namještaja za vaš dom.
Iz udobnosti vašeg doma pozovite naš tim dizajnera i projekt menađera i zajedno ostvarite i najmanje želje opremanja vlastitog doma po mjeri proizvodima vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog dizajna.

Prepustite se kreativnosti i pozovite naš tim dizajnera, arhitekata i projekt menadžera, te zajedno s njima napravite magiju ukusa i stila u vašem enterijeru.
Kombinujte namještaj, boje i materijale koji oslikavaju vaš individualizam, jer dizajnersko opremanje doma nikad nije bilo jednostavnije.

Postani član

KALEA Namještaja