Logo Kalea Namještaj

Uručili smo na poklon 3 fotelje

Slavimo nove slobode, nove početke i širimo obostranu radost. Samo zajedno sijamo jače.🎉
Sretni smo i ponosni što možemo doprinijeti sreći i zadovoljstvu naših vjernih kupaca.
Dijelili radost s našim dobitnicima tri fotelje, elegantnog i prepoznatljivog dizajna koje su osvojili u Bajramskom programu televizije Hayat.
Vidno zadovoljstvo i radost naši sretni dobitnici nisu krili, uz opaske da su već napravili prostor za Čarobnice odmora koje će im baš u tu svrhu i koristiti u izboru štofa koji su željeli.
Fabrika namještaja KALEA je opredjeljena za direktnu i obostranu interaciju s našim vjernim kupcima čije povjerenje nas čini jednim od lidera u proizvodnji i prodaji pločastog i tapaciranog namještaja po mjeri.
Pored globalnog zastoja i okolnosti koje je sa sobom nosio, fabrika namještaja KALEA je uspjela realizovati nekoliko noviteta.
Pored potpuno preuređenog maloprodajnog salona u Sarajevu i nove vrlo bogate kolekcije za 2020. od sada je u ponudi novi projektni biro i showroom uzoraka za izradu pločastog namještaja po mjeri.
Također, nešto potpuno novo na ogromno zadovoljstvo naših kupaca jeste da od sada iz udobnosti vašeg doma možete uraditi kompletno ONLINE projektovanje za vaš enterijer.
Samo jednim pozivom možete sa našim stručnim timom realizovati najmanje želje i ideje u vašem domu.
Budući da pratimo trendove budućnosti KALEA nezaobilazno nudi i online prodaju namještaja po mjeri.
Radujemo se svim novim prilikama da unesemo radost u vaš dom.

Postani član

KALEA Namještaja