Logo Kalea Namještaj

KALEA praznična čarolija u SCC-u

Fabrika namještaja KALEA je uspješnu poslovnu godinu privela kraju prazničnom čarolijom za sve naše sugrađane.

Naime, u najposjećenijem trgovačkom centru Sarajevo City Centar je priredila dvodnevno vikend druženje. Uz veliko zadovoljstvo smo svim zainteresiranim posjetiteljima ponudili informacije o našim modelima namještaja i bili im na raspolaganju dva dana po 12 sati.
KALEA u prazničnom darivanju nije zaboravila one najmlađe. Za sve mališane pripremili smo posebne darove u vidu posebno izrađenih višebojnih jastučića i balona. Malim darovima izmamili smo čak preko 500 dječijih osmijeha.

Jedan od najvećih projekata domaćeg proizvođača namještaja u 2019. godini jeste otvaranje devetog po redu maoprodajnog salona namještaja u Bijeljini. Nezaobilazno je da smo time doprinijeli direktnom ekonomskom razvoju općine, zapošljavajući devet stručnjaka s područja ove općine.

Ovu poslovnu godinu zaokružili smo projektom kompletnog preuređenja salona namještaja u Rajlovcu i to po svjetskim standardima i trendovima.

Poslovni planovi i ciljevi za narednu godinu su izuzetno visko postavljeni. Zasigurno da će nam prioritet biti stil i dizajn novih modela namještaja, te povjerenje kupaca koje nas čini liderom u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja.

Primarni cilj jesu ulaganja u tehnologiju i ljudske resurse što doprinosi konstantnom rastu i uspješnosti već 23 godine koliko postoji fabrika namještaja KALEA.

Postani član

KALEA Namještaja